OM OSS

Om Østlandske Lettmetall AS

Image

Østlandske Lettmetall er en ledende bedrift innen støping og maskinering av deler i aluminium i Norge. 30 års erfaring har gitt oss en bred, faglig kompetanse som i dag gjør at vi leverer produkter i toppklasse.


Østlandske Lettmetall AS ble stiftet høsten 1979 i Elverum. Vårt formål er produksjon av lettmetalldeler som støping av deler i aluminium til industrien, samt hva som ellers går inn under slik produksjon.


Presisjon og kvalitet er viktig for oss. Derfor har vi topp moderne utstyr, og ikke minst dyktige og motiverte medarbeidere, som utfører oppgaver på et meget høyt nivå. Vi kan tilby stykk- og serieproduksjon av deler støpt i sand eller kokille i de fleste aluminiumslegeringer, spesiallegeringer og komposittlegering.


Vi har en topp moderne maskinpark med CNC–styrte maskiner og kan tilby en komplett levering av støpte og maskinerte deler.  Vår kvalitetspolitikk går ut på å gi våre kunder høy service og produkter og tjenester med riktig kvalitet i henhold til spesifikasjoner og inngåtte avtaler.

Image
Image

Kontaktpersoner

Image

Jens-Erlend Pedersen

Daglig leder

954 35 712

jens.e.pedersen@lettmetall.no

Image

Kim Helander

Salg og markedssjef 

414 42 118

kim.helander@lettmetall.no

Image

Kent Ulvåknippa

Produksjonsplanlegger

901 27 592

kent.ulvaaknippa@lettmetall.no

Her finner du oss